PROTEINE
IZOLATE PROTEICE
AMINOACIZI BCAA ESENTIALI

Mai multe despre proteine si bodybuilding aici

CONCENTRAT PROTEIC

Proteine - Oferta de suplimente proteice

De ce sunt necesare suplimentele proteice?

Suplimentele nutritive sunt destinate sa completeze alimentatia normala, nu sa o inlocuiasca (de aceea se si numesc "suplimente"). Pentru sportivi (in special fitness / culturism) sunt foarte importante, iar nutritia sportiva moderna dedica un rol insemnat existentei suplimentelor nutritionale. insa nu trebuie sa fii sportiv de performanta pentru a recurge la utilizarea suplimentelor si a concentratelor proteice. Suplimentele nutritive va pot asigura acel necesar de substante pe care poate ca nu reusiti sa il asigurati printr-o alimentatie obisnuita.

Activitatea unui culturist de exemplu, presupune cerinte nutritionale aparte fata de cele ale unui om cu activitate fizica normala si poate ca nu aveti cum sa mancati atat cat ar trebui si exact acele alimente care sunt necesare (proteine, aminoacizi, glutamina, creatina, etc) pentru a face fata antrenamentului in sala de fitness. in acest caz, suplimente nutritive va salveaza. Dar poate ca vreti sa obtineti rezultate mai bune, sa dezvoltati mai multa masa musculara sau sa slabiti, chiar daca nu o participati la concursuri.

Suplimentele nutritive pot fi de mare ajutor si in aceasta situatie, pentru ca ofera o cantitate concentrata de nutrienti importanti (proteine, minerale, vitamine) fara sa contina grasimi si apa. Consumati suplimente nutritive in functie de obiectivele dumneavoastra, de tipul somatic si de intensitatea antrenamentului la sala de fitness.

SUPLIMENTE BODYBUILDING
AMINOACIZI
ARGININA
PROTEINE
AMINOACIZI
GAINERE
ARTICULATII
TESTOSTERON
SLABIRE
MULTIVITAMINE
proteine online proteine-online proteine-culturism proteine-fitness concentrate-proteice izolate-proteice proteina-aminoacizi aminoacizi-bcaa proteine online
®  Autor:  www.superset.ro - Magazin online suplimente nutritive fitness culturism -  www.carnitina-slabire.ro